Юрій Дейнека розповів про актуальні питання стратегії розвитку міста Тернополя

Юрій Дейнека розповів про актуальні питання стратегії розвитку міста Тернополя

07.05.14 10:12 0 827
Начальник управління стратегічного розвитку міської ради Юрій Дейнека зустрівся із місцевими журналістами. Під час прес-конференції чиновник відповів на ряд питань, які стосувалися інвестиційних коштів, отримання містом грантів для сфери ЖКГ та розміщення реклами.

Реклама, за словами Юрія Дейнеки, є одним із джерел наповнення міського бюджету. За останні два роки надходження до бюджету збільшувалися, хоча й відчувається криза на ринку реклами. Однією з проблем Тернополя залишається незаконне встановлення рекламних конструкцій.

«Три тижні тому по вул. Мазепи незаконно була встановлена рекламна конструкція, білборд – розповідає начальник управління стратегічного розвитку Юрій Дейнека. – На минулому засіданні виконавчого комітету було прийнято рішення демонтувати цю конструкцію. Також управлінням наразі розглядається питання про заборону розміщення малих дерев’яних щитів, де встановлюються борди одного типу і вигляду, адже може бути багато інших варіантів розміщення, які зараз погоджуються з управлінням архітектури міської ради. У спільних планах двох управлінь – розміщення у Тернополі сучасних рекламних тумб».

Що ж до інвестицій, то цього року реконструкція буде проведена у сфері ЖКГ. Адже Тернопіль увійшов у десятку міст, якому на реконструкцію і модернізацію водопостачання виділено декілька мільйон євро.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ