Будівництво проблемних житлових будинків під контролем Тернопільської ОДА

Будівництво проблемних житлових будинків під контролем Тернопільської ОДА

07.05.14 09:31 0 797
Робочу нараду з питань завершення будівництва проблемних об’єктів ТОВ "Будова-Захід", які в свій час будувало ПП "ТФ "Будівельник" за участю представників інвесторів, забудівника, керівників профільних управлінь і служб з питань будівництва та правоохоронних органів, провів перший заступник голови Тернопільської ОДА Іван Крисак.

Під час наради обговорили стан та шляхи відновлення будівництва чотирьох проблемних об’єктів:

- житлових будинків у с. Гаї Шевченківські Тернопільського району, спільно з будівництвом школи та дитячого садочка для потреб громади;

- житлових будинків по вул. Тарнавського у м. Тернопіль на території технічного коледжу ім. І.Пулюя;

- житлових будинків на вул. Корольова, 3;

- житлових будинків на пр. С.Бандери у м. Тернополі.

На усіх перерахованих об'єктах у 2013 році ТОВ "Будова-Захід" практично припинив виконання будівельно-монтажних робіт з різних мотивів і не відновив їх.

Пайовики, які вклали кошти у будівництво багатоквартирних житлових будинків ПП "ТФ "Будівельник", що належала Зеновію Щепановському, і далі залишаються без житла.

Іван Крисак доручив забудівнику, контролюючим та правоохоронним органам зробити усе можливе для захисту прав інвесторів, які вклали кошти у будівництво.

Іван Крисак наголосив на необхідності негайного відновлення ТОВ "Будова-Захід" будівельних робіт на усіх об’єктах та їх завершення і введення у найкоротші терміни об’єктів в експлуатацію.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Путін заборонив ...
Наступна новина: У Волинській області через ...

КОМЕНТАРІ