Ми не можемо допустити будь-яких провокацій 8-9 травня на Тернопільщині, - Олег Сиротюк

Ми не можемо допустити будь-яких провокацій 8-9 травня на Тернопільщині, - Олег Сиротюк

07.05.14 14:42 0 784
Як забезпечити спокій і порядок та попередити протиправні дії на Тернопільщині впродовж 8-9 травня говорили на засіданні обласного штабу охорони громадського порядку. Зустріч відбулася під керівництвом голови Тернопільської облдержадміністрації, керівника штабу Олега Сиротюка.

"Для нас важливо, щоб впродовж 8-9 травня на території області не було правопорушень, протиправних та провокаційних дій, - зазначив очільник Тернопільщини.- Ефективне забезпечення правопорядку - це не тільки завдання правоохоронців, а й особиста відповідальність представників влади, громадських активістів,зрештою, мешканців краю. Тому всі наші дії повинні бути чітко скоординовані, має бути взаєморозуміння та підтримка. Тільки тоді ми досягнемо результату".

Олег Сиротюк наголосив, що ці дні мають пройти спокійно, мирно та толерантно, без масових акцій, які можуть провокувати окремих осіб та мати негативні наслідки для громади.

Заступник голови облдержадміністрації Леонід Бицюра, який був свідком подій в Одесі, закликав представників правоохоронних органів краю зробити правильні висновки та не допустити повторення подібного на Тернопільщині. Він звернувся до керівників громадських формувань залучати якомога більше добровольців для охорони правопорядку не тільки в місті, а й в області.

Як повідомив начальник відділу охорони громадського порядку УМВС в Тернопільській області Борис Брик, на даний час на території області є 31 блок-пост, з них 6 – у Тернополі. Слідчо-оперативні групи працюють в посиленому режимі.

У рамках засідання штабу присутні обговорили план найближчих заходів щодо посилення безпеки на теренах краю. Зокрема, це забезпечення блок-постів та шлагбаумів при в`їздах в місто, відпрацювання механізму розширення відеоспостереження у місті та області, посилення роботи, яка має на меті виявлення підозрілих осіб, посилення паспортного контролю, залучення добровольців до охорони правопорядку на території області тощо.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 150-ліття від дня ...
Наступна новина: На Львівщині за ...

КОМЕНТАРІ