На Тернопільщині син позбавив життя матір

На Тернопільщині син позбавив життя матір

07.05.14 18:00 0 751
Побутова сварка у родині жителів села Бобулинці Бучацького району призвела до трагедії. 33-річний син наніс тілесні ушкодження 61-річній матері, від яких остання через тиждень померла.

Як розповів начальник Бучацького райвідділу міліції Петро Гукалюк, повідомлення про раптову смерть 61-річної жительки села Бобулинці надійшло до правоохоронців від медиків. Тіло пенсіонерки доправили в морг. Те, що жінка не сама пішла з життя, а з чиєюсь допомогою, засвідчили судмедексперти. Медики констатували: пенсіонерка померла від внутрішньої кровотечі та внаслідок пошкодження органів, спричинених ударами. Правоохоронці почали з’ясовувати, хто ж вкоротив віку жінці.

У вчиненні важкого злочину слідство одразу запідозрило 31-річного сина померлої, який проживав разом із нею. Чоловік зізнався у скоєному і розповів, що напередодні посварився з матір’ю та побив її.

Як встановили правоохоронці, син та матір жили вдвох. Сварки у цій родині були звичним явищем, а все через пристрасть обох до спиртного. За словами сусідів, їм часто доводилося ставати свідками з’ясовування стосунків між матір’ю та сином.

У день трагедії чоловік теж посварився з пенсіонеркою, через що – пригадати не може, адже був добряче напідпитку. Та свою правоту почав доводити стусанами. Завдавши декілька ударів жінці, заспокоївся.

За допомогою потерпіла до лікарів не зверталася. Лише поскаржилася сусідам на сина-забіяку. Через сім днів її виявили мертвою.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Дії підозрюваного попередньо кваліфікують за частиною 1 статті 119 Кримінального кодексу України (Вбивство, вчинене через необережність). Покарання за це - обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Луцьку мешканці під’їзду ...

КОМЕНТАРІ