Депутати Чернівецької облради підтримали Валерія Зінченка на посаді начальника УМВС

Депутати Чернівецької облради підтримали Валерія Зінченка на посаді начальника УМВС

08.05.14 16:06 0 663
Під час засідання члени постійної комісії з правових питань, міжетнічних відносин, транскордонного співробітництва та антикорупційної діяльності Чернівецької обласної ради обговорили результати роботи Валерія Зінченка на посаді керівника буковинської міліції.

Зокрема, депутат облради, член комісії Михайло Павлюк зазначив, що Валерій Михайлович за 2 місяці роботи на посаді показав високі результати. До того ж, полковник Зінченко пройшов не один етап громадських обговорень. Це і засідання Громадської ради при УМВС, і звіт перед представниками практично усіх політичних течій та громадських організацій краю.

І на кожному члени зібрань одноголосно підтримували Валерія Зінченка на посаді та звернулися до Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова із проханням призначити полковника Зінченка начальником УМВС України в Чернівецькій області на постійній основі.

Голова комісії, депутат облради Володимир Куліш підкреслив, що ситуація в державі нині непроста. І нам конче необхідні такі очільники органів внутрішніх справ як Валерій Зінченко. Адже за 2 місяці роботи він зарекомендував себе мудрим та відповідальним керівником.

Тож, враховуючи усі досягнення буковинської міліції за час керування Валерієм Зінченком, члени постійної комісії з правових питань, міжетнічних відносин, транскордонного співробітництва та антикорупційної діяльності Чернівецької обласної ради проголосували «За» підтримку кандидатури полковника Зінченка на посаду начальника УМВС України в Чернівецькій області.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: На Тернопіллі звернення ...

КОМЕНТАРІ