В Чернівецькій області камера відеоспостереження допомогла міліціонерам встановити особу зловмисника, який обікрав магазин

В Чернівецькій області камера відеоспостереження допомогла міліціонерам встановити особу зловмисника, який обікрав магазин

08.05.14 10:52 0 598
Мешканець міста Чернівців поцупив комп’ютерну техніку на суму майже п’ять тисяч гривень.

Наприкінці квітня до міліції звернувся 23-річний продавець магазину у торговому центрі із заявою про те, що невідомий викрав ноутбук та маніпулятор на загальну суму 4827 гривень.

Як розповів начальник Першотравневого РВ УМВС України в Чернівецькій області Георгій Юрку, зловмисника у торговому центрі зафіксувала камера відеоспостереження. Провівши ряд оперативно-розшукових дій, правоохоронцям вдалося встановити особу крадія. Ним виявився 44-річний чернівчанин, який ніде не працює та зловживає алкогольними напоями. Також уже відомо, що він раніше притягався до кримінальної та адміністративної відповідальності.

Крадену оргтехніку зловмисник зберігав вдома, де її і вилучили правоохоронці. Як пояснив підозрюваний працівникам міліції, крадіжку скоїв будучи напідпитку для власного користування.

Наразі дії чернівчанина слідчі кваліфікують за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. У разі доведення вини, йому буде загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: МВС просить ФФУ та УПЛ ...
Наступна новина: Міліціонери розшукують ...

КОМЕНТАРІ