Буковинець обдурив свого товариша на 4 тисячі гривень

Буковинець обдурив свого товариша на 4 тисячі гривень

08.05.14 09:31 0 599
Чернівчанин віддав гроші знайомому за нібито придбання легкового автомобіля. Коли зрозумів, що його ошукали звернувся до міліції.

Як з’ясувалося, 25-річний житель села Іванівці Кельменецького району разом із заявником винаймали квартиру в Чернівцях. Буковинець періодично позичав гроші у свого співорендатора. Але повертати борг не збирався та придумав схему, як ошукати товариша.

Зловмисник запропонував чернівчанину придбати автомобіль. Суму, яку він мав повернути як борг сказав, що заплатить за авто, але потрібно додати ще 4 тисячі гривень. Відповідно потерпілий погодився на таку пропозицію та віддав гроші. Через місяць ані автомобіля, ані грошей чернівчанин так і не отримав - розповів начальник Кельменецького райвідділу міліції Андрій П’ятницькій.

Також правоохоронці встановили, що молодик вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок та хуліганства.

Дане повідомлення зареєстроване в Єдиному обліку за попередньою кваліфікацією ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ