В Луцьку зустріч з ветераном

В Луцьку зустріч з ветераном

08.05.14 16:44 0 763
Свято для ветерана Великої Вітчизняної війни Михайла Єрліна та учнів 6-А класу ЗOШ №15 організували працівники міської центральної бібліотеки для дітей.

Власними спогадами про війну та Велику Перемогу ділився з дітьми Михайло Терентійович Єрлін. Це була не тільки розповідь про військові бої і військові операції, це була розмова про людську гідність, честь, мужність. Від першого дня війни до переможного стягу 9 травня в Берліні, від лейтенанта до полковника запасу, визволителя України, Волинської області – це шлях ветерана. Михайло Терентійович зумів захопиту увагу дітей своєю безпосередністю, спогадами про дитинство, адже на початок війни він був лише трішки старший від присутніх на заході. Саме через призму сприйняття війни юного хлопця він розповідав дітям про Велику Вітчизняну, які, в свою чергу, цікавились бойовими подвигами ветерана, запитували про його нагороди.

Учасники зустрічі мали можливість ознайомитись з виставкою «З дитинства - в бій», підготовленою працівниками бібліотеки. Ведуча зустрічі, бібліотекар Ірина Гаджиєва, підготувала поетично-документальну відеорозповідь про роки Великої Вітчизняної війни та запропонувала всім долучитись до проекту телеканалу «1+1» і пітримати акцію «Дякуємо за мир. Героям слава», тим самим висловити підтримку всім ветеранам.

Управління культури (720447)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олег Сиротюк закликав ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ