Луцьк: година спілкування «Життя без бар’єрів» відбулася у бібліотеці-філії №10

Луцьк: година спілкування «Життя без бар’єрів» відбулася у бібліотеці-філії №10

08.05.14 08:06 0 728
Захід організували працівники бібліотеки та директор Волинської благодійної організації «АСТОМ – ВОЛИНЬ» Катерина Мельник, його приурочено Міжнародному дню захисту прав інвалідів.

У спілкуванні взяли участь заступник директора департаменту соціального захисту населення Волинської облдержадміністрації Людмила Сербіненко та заступник департаменту соціальної політики Луцької міської ради Олег Главацький, які розповіли про законодавчі документи, що регламентують роботу з людьми з обмеженими фізичними можливостями. Керівник Благодійної місії «Сонце любові» з м. Горохова поділилася досвідом роботи своєї організації та розповіла про співпрацю з соціальними структурами.

Учасники заходу мали можливість ознайомитися із «Зоною соціальної уваги», де розміщена інформація про права і захист прав інвалідів.

Особливу увагу привернула виставка творчих робіт людей з обмеженими фізичними можливостями: бісероплетіння Ольги Дубінської, писанкарство у металі Анатолія Бойка, вишиванки Ганни Павлючик і картини з бісеру Любові Бікбаєвої.

Учасники клубу літературних презентацій «Вперше», що діє у бібліотеці, презентували виставу Наталки Максимчук «Дует для баяна з самотністю».

Управління культури (723426, 722756, 720447)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ