У Волинській області за крадіжку велосипеда пенсіонер буде відповідати перед законом

У Волинській області за крадіжку велосипеда пенсіонер буде відповідати перед законом

08.05.14 12:55 0 628
До чергової частини луцького районного відділу міліції надійшло повідомлення 44-річного жителя про те, що невідома особа викрала його велосипед.

Як стало відомо згодом, матір заявника приїхала на його велосипеді до церкви на вечірню службу. Залишивши транспортний засіб на вулиці, вона зайшла у церкву, а коли повернулася, велосипеда вже не було

Дільничний інспектор міліції Луцького РВ старший лейтенант міліції Андрій Галас встановив, що крадіжку вчинив 62-річний місцевий пенсіонер. Зловмисник проходив біля церкви і помітив велосипед без нагляду. Незаконно заволодівши транспортним засобом, він поїхав у місцевий магазин, де згодом дільничний інспектор міліції його і затримав. Чоловік пояснив, що велосипед він не викрадав, а йому дозволив священик, який насправді з ним і не розмовляв.

Варто зазначити, що зловмисник неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за статтею 173 КУпАП (Дрібне хуліганство).

Слідчим відділення Луцького РВ УМВС України у Волинській області розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисникові загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

Алла РЕВУНЕЦЬ,

Луцький РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Звернення очільника ...

КОМЕНТАРІ