У другій декаді травня ц.р. на території Волинської області авіатранспортом проведеться пероральна імунізація диких м’ясоїдних тварин проти сказу

У другій декаді травня ц.р. на території Волинської області авіатранспортом проведеться пероральна імунізація диких м’ясоїдних тварин проти сказу

08.05.14 15:54 0 638
Учора відбулась нарада-семінар спеціалістів ветеринарної медицини. Участь в її роботі взяв заступник голови облдержадміністрації Микола Собуцький. Він поінформував присутніх про подальші кроки в агропромислового комплексу області.

Йшлося про посилення ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на підконтрольних об`єктах, з яких постачається тваринницька продукція для дитячого харчування.

Обговорено заходи щодо недопущення занесення на територію області збудника африканської чуми свиней.

Крім цього, проаналізовано стан ідентифікації поголів’я тварин у Волинській області.

Також обговорено підготовчі моменти щодо проведення на території Волинської області в другій декаді травня ц.р. пероральної імунізації диких м`ясоїдних тварин проти сказу. Такі заходи із запобігання поширенню цього захворювання здійснюються в рамках Угоди між Міністерством аграрної політики та продовольства України та Міністерством сільського господарства і розвитку села Республіки Польща.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Команда «Рятувальний ...

КОМЕНТАРІ