В Луцьку у Територіальному центрі соціального обслуговування вшанували ветеранів

В Луцьку у Територіальному центрі соціального обслуговування вшанували ветеранів

08.05.14 18:27 0 669
У Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Луцька відбувся вогник, приурочений Дню Перемоги.

Ветеранів привітав з 69-ю річницею Перемоги міський голова Микола Романюк. Він щиро подякував від себе особисто, виконавчого комітету міської ради усім за героїзм, мирне небо і запросив прийти 9 травня на меморіальний комплекс «Вічна Слава», щоб пом’янути усіх, хто загинув, і вшанувати живих ветеранів. Він побажав їм здоров’я і довгих років життя, щоб на нашій землі більше ніколи не було воєн, щоб ветеранів шанували діти та онуки, щоб мрії збувалися. За сприяння міської ради для ветеранів організували святковий обід та вручили їм набори медів.

Вітання від народного депутата України Ігоря Палиці ветеранам зачитала голова правління благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк», депутат Луцької міської ради Ірина Констанкевич. Вона повідомила, що від Фонду усі учасники зустрічі отримають продуктові набори.

У холі Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Луцька майор запасу Володимир Горбик розмістив виставку нагород та значків років Другої світової війни «1941-1945. Ми – пам’ятаємо». Для учасників вогника підопічні Територіального центру та учасники художньої самодіяльності Маяківського будинку культури підготували тематичний концертну програму.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Керівник міліції Львівщини ...

КОМЕНТАРІ