Звернення очільника закарпатської міліції Сергія Шаранича з нагоди Дня Перемоги

Звернення очільника закарпатської міліції Сергія Шаранича з нагоди Дня Перемоги

08.05.14 12:55 0 627
Дев′ятого травня Україна й Закарпаття відзначатимуть 69-ту річницю Перемоги.

Чимало закарпатців пройшли через цю найстрашнішу в історії людства війну, багато з них не повернулися з війни додому. На жаль, з кожним роком все меншає живих фронтовиків, час забирає їх у вічність. Тому ми повинні зробити все, аби день 9 Травня став справжнім святом для сивочолих ветеранів.

Водночас у цей святковий день в Україні, з вини антидержавних сил, можуть відбутися провокації. Закарпаття – мирний край, де живуть мирні законослухняні громадяни та ефективно діють органи влади. Тому я впевнений, що в нас у цей день все буде мирно. Разом з тим звертаюся до всіх жителів краю, у випадку отримання будь-якої інформації про факти можливої причетності будь-яких осіб до сепаратистських та інших антидержавницьких проявів, невідкладно інформувати за телефоном 102.

В свою чергу, як керівник міліції, я гарантую краянам спокій. Водночас закликаю усіх закарпатців, представників протилежних за своїми поглядами та уподобаннями політичних сил і громадських рухів - до максимальної коректності та толерантності. Громадські організації та політичні рухи, які є справжніми патріотами України, разом із нами мають об′єднатися задля недопущення різного роду провокацій та правопорушень.

В ім′я пам′яті загиблих героїв-фронтовиків ми повинні зробити все для того, аби свято Перемоги на Закарпатті пройшло без ексцесів, а тим паче без кровопролиття.

Слава Україні! Слава героям Великої Перемоги!

Сергій Шаранич,

в.о. начальника УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області за ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ