В Закарпатській області з квартири мукачівця вкрали добра на 250 тисяч гривень

В Закарпатській області з квартири мукачівця вкрали добра на 250 тисяч гривень

08.05.14 16:35 0 696
Невідома особа з квартири, яка знаходиться на 5 поверсі багатоповерхівки в Мукачеві, викрала гроші в сумі 10 тисяч доларів, альбом з колекцією старовинних монет, мисливський карабін, золотий годинник та жіночу сумку з золотими прикрасами.

До чергової частини Мукачівського міськвідділу надійшла інформація від 59-річного мукачівця про крадіжку з його квартири. Чоловік повідомив, що невідомі зловмисники, виламавши вхідні двері, проникли до квартири, яка знаходиться на 5-му поверсі багатоповерхового будинку і зламали замки на дерев`яному сейфі у вітальній кімнаті. З сейфу злодії викрали зброю та інші цінності на суму близько 250 тисяч гривень.

Як повідомив начальник Мукачівського міськвідділу міліції полковник Віталій Шимоняк, відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена у великих розмірах).

На місці пригоди працювали фахівці-експерти із Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. Зі складу найдосвідченіших працівників міліції створено посилену слідчо-оперативну групу, яка займається розслідуванням цього кримінального правопорушення.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вибух в Афганістані – 9 ...
Наступна новина: Міський голова пообіцяв ...

КОМЕНТАРІ