В Закарпатській області ігор Швайка викрив фінансові махінації, за якими намагалися обкрадати фермерів

В Закарпатській області ігор Швайка викрив фінансові махінації, за якими намагалися обкрадати фермерів

08.05.14 09:52 0 700
Міністерству агрополітики стало відомо про обурливі факти злочинних та малодушних вчинків колишніх чиновників на місцях, які у складний для української держави час намагаються задовольнити свої корисливі інтереси, прикриваючись ім'ям чинної влади.

Так, 7 травня, в телефонній розмові з міністром аграрної політики та продовольства України свободівцем Ігорем Швайкою фермер з Ізюмщини Харківської області Микола Денисов повідомив, що до нього звернувся колишній голова місцевої райдержадміністрації Валерій Білокудря, який, посилаючись на чи-то прохання, чи-то рекомендацію міністра запропонував перерахувати на банківський рахунок суму в 10 000 гривень. Свою пропозицію він аргументував нібито збором коштів для привітання ветеранів Другої світової війни з Днем Перемоги.

Ігор Швайка вже спростував це брехливе й абсолютно безглузде псевдорозпорядження про перерахунок коштів – і в телефонній розмові з фермером, і на своїй сторінці у соціяльній мережі "Фейсбук" (https://www.facebook.com/ihor.shvayka/posts/705006886205268). "Запевняю, що жодних розпоряджень такого штибу не було", – написав у своєму блозі міністр.

З'ясовуючи обставини, виявилось, що банківський номер для перерахунку коштів дійсно існує. Рахунок № 5211537340599617 відкритий у ПриватБанку на прізвище деякого Яковлєва.

Міністерство агрополітики звертається до всіх громадян із закликом не піддаватися на такі провокації. Також у відомстві просять оперативно повідомляти про подібні факти міністерству чи правоохоронним органам.

"Дії, які спрямовані на дискредитацію чинної влади та задоволення хижих апетитів окремих негідників, одразу ж будуть присікатися, а винних буде притягнуто до відповідальності. Спільно ми не дозволимо посіпакам колишнього режиму набивати кармани за рахунок простих громадян, спекулюючи на їхніх почуттях та пам'яті", – наголошують у Мінагрополітки.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові українці та ...
Наступна новина: У Музеї Волинської ікони ...

КОМЕНТАРІ