Олександр Розізнаний: «Ми всі повинні забути про власні інтереси, міжусобні протистояння чи різницю у політичних поглядах, щоб не дати ворогові жодного шансу дестабілізувати ситуацію в країні»

Олександр Розізнаний: «Ми всі повинні забути про власні інтереси, міжусобні протистояння чи різницю у політичних поглядах, щоб не дати ворогові жодного шансу дестабілізувати ситуацію в країні»

08.05.14 10:33 0 795
Начальник УМВС України в Хмельницькій області Олександр Розізнаний виступив перед громадою на координаційній нараді керівників силових структур, органів державної влади, громадських організацій та засобів масової інформації, яка була ініційована головою обласної держадміністрації у зв‘язку з введенням на території Хмельниччини плану територіальної оборони.

Полковник міліції звернувся до присутніх з низкою пропозицій щодо посилення охорони громадського порядку у цей складний період. Зокрема, міліцейський керівник запропонував посилити пропускний режим у приміщення органів державної влади, створити дієві спільні патрулі, які триматимуть під контролем правопорядок на вулицях міст і сіл, налагодити швидкий збір та взаємообмін інформацією між міліцією та громадськістю щодо можливої підготовки провокацій, сепаратистських проявів, появи на території області підозрілих осіб, підготовки до вчинення правопорушень тощо.

Особливу увагу Олександр Григорович приділив питанню забезпечення громадського порядку під час передвиборчої кампанії та виборів Президента України, зазначивши:

— Ми повинні консолідувати зусилля у забезпеченні нормального перебігу передвиборчої президентської кампанії та самих виборів. Уже під час парламентських виборів 2012 року відчувалася нестача працівників міліції для задіяння на охорону виборчих дільниць. З того моменту особовий склад міліції було скорочено на 30%, також додався значний некомплект у зв‘язку зі звільненням особового складу на пенсію, що призведе до ще більшого дефіциту правоохоронців, яких можна було б задіяти на цьогорічних виборах.

Начальник міліції наголосив на тому, що органам внутрішніх справ не обійтися без допомоги громади та тісної взаємодії з громадськими формуваннями та організаціями. Олександр Григорович подякував усім, хто допомагав правоохоронцям у підтриманні правопорядку на території області під час пасхальних та першотравневих свят. Також він зазначив:

— Попереду нас чекає ще одне серйозне випробування — заходи із вшанування ветеранів ІІ світової війни, які відбудуться 9 травня. Зважаючи на складну політичну ситуацію у державі, саме цього дня можуть активізувати свою діяльність провокатори та сепаратисти. Для нас має стати справою честі забезпечити мир і спокій в області у цей день. Перед світлою пам‘яттю наших дідів та прадідів, які ціною власного життя і здоров‘я вибороли для нас шанс будувати незалежну демократичну державу, ми зобов‘язані не допустити цього дня жодних безладів чи заворушень. Ми всі повинні забути про власні інтереси, міжусобні протистояння чи різницю у політичних поглядах, щоб не дати ворогові жодного шансу дестабілізувати ситуацію в області.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ