Хмельниччину відвідав голова Державної інспекції сільського господарства України Микола Поєдинок

Хмельниччину відвідав голова Державної інспекції сільського господарства України Микола Поєдинок

08.05.14 08:25 0 822
6 травня 2014 року у Хмельницькій області з робочим візитом побував голова Державної інспекції сільського господарства України Микола Поєдинок який відвідав с. Матрунки Красилівського району.

З посадовцем зустрілися перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Симчишин та голова обласної ради Іван Гончар.

Метою поїздки високо посадовця стало питання щодо непогоджене з громадою рішення щодо укладання угоди фермерського господарства «Тракт» з корпорацією «Сварог Вест Груп». Зокрема у частині оновлення сільськогосподарської техніки що призведе до скорочення робочих місць. Крім цього людей турбує стан справ з виплати майнових і земельних паїв.

Микола Поєдинок запевнив представників місцевої громади: “З 7 травня розпочнеться перевірка договорів, укладених з усіма суб’єктами господарювання. При необхідності до перевірки будуть залучені працівники прокуратури, буде проведено вилучення документів у районних та обласних управліннях державних ресурсів”.

У свою чергу, Олександр Симчишин підкреслив: “Влада не стоятиме осторонь проблемних питань, та завжди буде на боці селян. Усі договірні стосунки між фермерським господарством «Тракт» і корпорацією «Сварог Вест Груп» мають відбуватися за погодженням із власниками землі”.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ