Хмельницька область: піротехніки вилучили та знищили 4 боєприпаси часів війни

Хмельницька область: піротехніки вилучили та знищили 4 боєприпаси часів війни

08.05.14 10:03 0 697
6 травня о 14:00 піротехніки аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області вилучили та знищили у спеціально відведеному місці артилерійський снаряд калібру 76 мм. Його було виявлено поблизу села Гелетенці Хмельницького району 5 травня.

Також, о 19 годині сапери вилучили та знищили 76 мм артилерійський снаряд часів війни, що був виявлений у полі поблизу с. Гаврилівці Кам’янець-Подільського району.

7 травня о 12 годині в спецкар’єрі сапери знищили 76 мм артилерійський снаряд часів війни, що виявив на відкритій ділянці напередодні на вул. Вишнева мешканець м. Хмельницький.

Крім того, 7 травня о 07:20 на пункт зв`язку оперативно-диспетчерської служби Головного управління ДСНС України в області надійшло повідомлення про те, що на присадибні ділянці дачного масиву «Чорнобилець» у мікрорайоні Книжківці власником виявлено артилерійський снаряд часів війни калібром 75 мм. Вже о 14 годині сапери вибухонебезпечний предмет вилучили та знищили.

ДСНС України звертається до громадян з проханням дотримуватись правил безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Ні в якому разі не беріть їх до рук – це дуже небезпечно. Негайно повідомте про небезпечну знахідку до найближчого оперативно-рятувального підрозділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій, за номером телефону 101!

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ITF Трнава. Цуренко долає ...
Наступна новина: Голова Тернопільської ...

КОМЕНТАРІ