На Хмельниччині у Волочиську затримали наркоторговців, які збували марихуану відвідувачам комп'ютерного клубу

На Хмельниччині у Волочиську затримали наркоторговців, які збували марихуану відвідувачам комп'ютерного клубу

08.05.14 08:42 0 660
Групою розповсюджувачів марихуани керував оператор комп’ютерного клубу. У чоловіка під час обшуку вилучили близько 200 грам наркотичного зілля.

Під час проведення комплексних оперативних заходів працівниками відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Хмельницькій області спільно з колегами із Волочиського райвідділу міліції було затримано групу осіб, які займалися збутом марихуани.

Один із наркоторговців, 43-річний місцевий житель, працював оператором комп’ютерного клубу, де зловмисники здебільшого і збували свій «товар». Допомагали йому двоє 20-річних парубків. До речі, розташований цей інтерактивний клуб у приміщенні міського будинку культури.

Під час огляду одного із приміщень клубу в оператора було вилучено 12 паперових згортків з марихуаною загальною вагою близько 200 грам.

Як повідомив начальник ВБНОН УМВС Володимир Рейман, стосовно підозрюваних відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ірина Сех: “Перегляд ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ