У Дніпропетровську започаткували акцію «Встанови прапор України»

У Дніпропетровську започаткували акцію «Встанови прапор України»

08.05.14 10:47 0 617
До акції «Встанови прапор України», започаткованої активістами Дніпропетровська, приєднуються інші регіони України та міста за кордоном.

Про це інформують організатори акції.

За їхніми даними, щоб взяти участь у флеш-мобі, треба встановити синьо-жовтий прапор в будь-якому місці, де він буде помітним – на даху будинку, балконі, фасаді, на мосту, офісі, торговельному центрі, дитсадку, школі…

Про результати організатори акції пропонують звітувати на спеціально створеному сайті, викладаючи фото. На Інтернет-ресурсі також є мапа, де можна позначати місце знаходження встановленого прапора.

Наразі, за даними з сайту, найбільше прапорів, зафіксованих на мапі, у Дніпропетровську – 82. Чимало прапорів також у білій Церкві – 25. До акції також долучаються активісти у Києві, Харкові, Одесі, Запоріжжі, Миколаєві, Сумах, Чернівцях, Житомирі, а також за кордоном – у Будапешті вже зафіксовано два прапори.

Водночас учасники акції розмальовують у кольори державного прапора вуличні об’єкти, подвір’я будинків, паркани, дерева.

Раніше молоді патріоти Дніпропетровська, зокрема, футбольні фанати «Дніпра», прикрасили недобудований готель «Парус» українським гербом заввишки 16 поверхів. Зображення тризуба жовтого кольору на синьому тлі на фасаді будівлі з’явилось минулими вхідними і претендує на рекорд України, повідомляє «Радіо Свобода».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Команда львівських ...
Наступна новина: МВС просить ФФУ та УПЛ ...

КОМЕНТАРІ