Квіт: Матеріально-технічна база шкіл – не для цілей, які не пов’язані з навчанням

Квіт: Матеріально-технічна база шкіл – не для цілей, які не пов’язані з навчанням

08.05.14 11:18 0 835
Матеріально-технічна база навчальних закладів не може використовуватись для цілей, не пов’язаних з навчально-виховним процесом всупереч законодавству України.

Про це повідомив міністр освіти і науки України Сергій Квіт, інформує прес-служба відомства.

«Міністр освіти і науки України Сергій Квіт звернувся до місцевих органів управління освітою та керівників навчальних закладів з вимогою вжити всіх вичерпних заходів щодо недопущення використання матеріально-технічної бази навчальних закладів для проведення зібрань, вивчення громадської думки, постійного чи тимчасового перебування сторонніх осіб, передвиборчої агітації, інших заходів, що суперечать законодавству України, – йдеться у повідомленні. – До Міністерства звертаються учителі, керівники навчальних закладів, батьки, представники громадськості щодо можливості використання матеріально-технічної бази навчальних закладів для заходів, не пов’язаних з навчально-виховним процесом».

У відомстві нагадують, що, відповідно до частини п’ятої статті 63 Закону України «Про освіту», об’єкти освіти, які фінансуються з бюджету, не підлягають використанню не за призначенням.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 8 травня 2014 року голова ...

КОМЕНТАРІ