Правоохоронці застерігають: під час свят квартирні злодії активізують свою діяльність

Правоохоронці застерігають: під час свят квартирні злодії активізують свою діяльність

08.05.14 08:48 0 659
Чимало громадян нашого краю полюбляють відпочинок і для того, аби відпочити у горах, залишають свої помешкання без нагляду й охорони на тривалий час. А про це добре знають квартирні крадії, бо саме у такий період травневих свят зростає кількість крадіжок з помешкань громадян.

Не лише вночі, а навіть вдень зловмисники проникають до житлових приміщень шляхом підбору ключа чи зламу секрету замка.

Прикарпатські правоохоронці звертається до населення з проханням посилити увагу до безпеки особистого майна. Виїжджаючи до рідних та близьких на травневі свята, попросіть родичів чи знайомих наглядати за квартирою, забезпечте надійність замків чи встановіть сучасну сигналізацію. Управління державної служби охорони області надає послуги з охорони квартир та приміщень з особистим майном громадян за допомогою технічних засобів охорони, обладнує квартири сучасними засобами охоронної сигналізації. Тому, якщо є можливість, користуйтеся послугами ДСО. Це убереже ваше помешкання від проникнення небажаних «гостей».

Не лишайте відкритими кватирки, вікна, балконні двері, особливо якщо ви мешкаєте на першому поверсі або ж у квартирах біля пожежних драбин чи прибудов. Подбайте про те, щоб сходи та площадка біля вхідних дверей вашого житла були освітлені, тоді злодій боятиметься, що його побачать. Не повідомляйте незнайомцям детальну інформацію про себе.

Якщо Ви виявили сліди крадіжки у себе в квартирі, нічого не торкайтеся - відразу телефонуйте до міліції.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі винуватець ...

КОМЕНТАРІ