У Львівській області у Червонограді завершився конкурс на визначення кращого дільничного інспектора міліції

У Львівській області у Червонограді завершився конкурс на визначення кращого дільничного інспектора міліції

08.05.14 17:40 0 739
Протягом квітня місяця у Червоноградському МВ проводився перший етап конкурсу на визначення кращого за професією серед працівників сектору дільничних інспекторів міліції Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області. Перемогу здобув старший дільничний інспектор Червоноградського МВ капітан міліції Олег Росовський, який обслуговує адміністративну дільницю на території міста Соснівка.

У міському відділі міліції створено комісію з проведення першого етапу конкурсу. Головою комісії був заступник начальника Червоноградського МВ підполковник міліції Михайло Спічак. Зокрема, у склад комісії увійшли працівники Червоноградського міського відділу міліції, а також представники культури та громадськості.

«Перед проведенням конкурсу дільничні інспектори міліції взяли участь у стройовому огляді. Особлива увага зверталася на дотримання правил носіння форменного одягу, належного зовнішнього огляду та знання стройового статуту збройних сил і нормативної бази, яка регламентує їх діяльність», - повідомив голова комісії конкурсу заступник начальника Червоноградського МВ підполковник міліції Михайло Спічак.

Окрім того, проводились заліки зі складання тестів та практичних занять з функціональної підготовки, знання нормативно-правових актів, тактики дій у типових та екстремальних ситуаціях, вогневої підготовки, фізичної підготовки, першої лікарської підготовки, знань засобів зв'язку та спеціальної техніки. Враховувались показники роботи, а також відгуки громадян про роботу дільничного інспектора міліції на його дільниці.

В конкурсі перемогу здобув старший дільничний інспектор Червоноградського МВ капітан міліції Олег Росовський, котрий обслуговує адміністративну дільницю на території міста Соснівка.

З початку 2014 року старший дільничний інспектор міліції Олег Росовський особисто розкрив 6 злочинів, склав 18 адміністративних протоколів, розшукав злочинця, який переховувався від слідства та суду, виніс 2 захисних приписи та поставив на облік 7 правопорушників, котрі вчиняли насильство в сім’ї. Крім того, з Олег Росовський систематично проводить профілактичну роботу в трудових колективах.

За словами переможця конкурсу, з метою підвищення авторитету міліції та збільшення довіри населення до правоохоронних органів він тісно співпрацює з громадськістю, систематично залучає до охорони громадського порядку на його адміністративній дільниці членів громадських формувань та громадських помічників.

В ході опитування мешканців адміністративної дільниці, яку обслуговує Олег Росовський громадяни повідомили, що знають свого дільничного та характеризують його позитивно, оскільки він неодноразово надавав їм допомогу у різних життєвих ситуаціях.

Зокрема, дільничний пункт міліції в якому працює старший дільничний міліції Олег Росовський неодноразово визнавався найкращим на території обслуговування Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області.

Оксана Козачок,

помічник начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівщина отримала 215,3 ...

КОМЕНТАРІ