Цьогоріч заплановано оздоровити понад 132 тисячі дітей Львівської області

Цьогоріч заплановано оздоровити понад 132 тисячі дітей Львівської області

08.05.14 12:22 0 1032
У 2014 році заплановано охопити послугами оздоровлення та відпочинку 132,507 тис. дітей, що складає 55,10% від загальної кількості дітей шкільного віку, – про це повідомила заступник директора департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Оксана Яковець під час розширеного засідання оперативного штабу з координації проведення оздоровчої кампанії 2014 року під головуванням заступника голови ОДА Володимира Харчука.

За її словами, цьогоріч на Львівщині функціонуватимуть 4 заклади санаторного типу, 17 закладів оздоровлення та 823 заклади відпочинку для дітей.

«Також для дітей пільгових категорій департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації буде закуплено 880 путівок до закладів, які знаходяться на території Львівської області та 1240 путівок до закладів, розташованих на узбережжі Чорного та Азовського морів», – поінформувала О.Яковець.

Водночас Володимир Харчук наголосив на потребі посилення заходів щодо охорони дітей на території дитячих закладів оздоровлення та під час перевезення дітей до них та у зворотньому напрямку.

З метою належної підготовки до оздоровчої кампанії 2014 року заступник голови облдержадміністрації доручив структурним підрозділам за 10 днів до початку функціонування закладів провести перевірку закладів щодо дотримання санітарних норм, безпечності експлуатації будівель, спортивних споруд, атракційної техніки та пожежної безпеки.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ