На Львівщині функціонуватимуть понад 800 пришкільних таборів

На Львівщині функціонуватимуть понад 800 пришкільних таборів

08.05.14 13:52 0 638
Влітку 2014 року при закладах освіти Львівщини діятиме 806 пришкільних таборів з денним перебуванням дітей. Про це повідомила начальник управління загальної середньої, дошкільної, позашкільної освіти та соціального захисту департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Світлана Книшик.

За її словами, найбільше пришкільних таборів функціонуватиме у Яворівському (59), Сокальському (50), Жовківському (49), Пустомитівському (46) та Городоцькому (42) районах.

Виховними планами таборів передбачено залучення учнів до роботи в гуртках і спортивних секціях, до суспільно-корисної праці, проведення з ними заходів з патріотичної, морально-етичної, правової тематики, екскурсій, конкурсних та інтелектуальних програм, зустрічей з цікавими людьми, одноденних походів, спортивних змагань та заходів, спрямованих на загартування школярів і формування в них навичок здорового способу життя. Особлива увага приділятиметься проведенню фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи.

Також Світлана Книшик зазначила, що в мережі пришкільних таборів можливі зміни, оскільки необхідно збільшити вартість харчування на одну дитину в день відповідно до натуральних норм харчування.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині вогнеборці ...

КОМЕНТАРІ