Планується продаж чотирьох автомобілів, які перебувають на балансі структурних підрозділів Львівської облдержадміністрації

Планується продаж чотирьох автомобілів, які перебувають на балансі структурних підрозділів Львівської облдержадміністрації

08.05.14 13:38 0 637
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 1 березня 2014 року №65 «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету» голова Львівської ОДА Ірина Сех видала два розпорядження.

Перше – від 14 квітня 2014 року №104/0/5-14 «Про встановлення ліміту легкових автомобілів, що обслуговують апарати місцевих державних адміністрацій та їх структурні підрозділи». Друге розпорядження від 22 квітня 2014 року №1/0/9-14 «Про передачу та продаж легкових автомобілів» (з урахуванням змін від 5.05.2014 року №3/0/9-14).

Відповідно до цих розпоряджень обласній державній адміністрації та її структурним підрозділам, районним державним адміністраціям необхідно привести кількість автомобілів, які перебувають у них на балансі, у відповідність з установленими лімітами. Вивільнені автомобілі мають реалізувати або передати на баланс іншій бюджетній установі.

У травні департаментом інформаційних технологій та господарського обслуговування Львівської ОДА буде передано 8 автомобілів на баланс інших бюджетних установ.

Вивільненню та продажу на аукціоні підлягає чотири легкових автомобілі, які перебувають на балансі структурних підрозділів ОДА.

Йдеться про ЗАЗ–DAEWOO, 2005 рік (перебуває на балансі Департаменту агропромислового розвитку); Chevrolet-Aveo, 2007 рік, а також ГАЗ -2752, 2000 рік (Управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів), ЗАЗ–DAEWOO, 2005 рік (Департамент розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно- енергетичного комплексу).

Окрім того, планується реалізація 32 легкових автомобілів, які перебувають на балансі районних державних адміністрацій Львівщини.

Кошти від реалізації автомобілів, відповідно до урядової постанови №65, підлягають зарахуванню до загального фонду державного бюджету.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: ...
Наступна новина: Суперліга (чоловіки). Мотор ...

КОМЕНТАРІ