У Львові правоохоронці виявили автомобіль, в якому перевозили камуфляжну форму, піротехніку та порошкоподібну речовину

У Львові правоохоронці виявили автомобіль, в якому перевозили камуфляжну форму, піротехніку та порошкоподібну речовину

08.05.14 10:13 0 815
Львівські правоохоронці, спільно з активістами громадських організацій, виявили автомобіль у якому перевозили велику кількість поліетиленових пакетів з порошкоподібною речовиною невідомого походження, камуфляжну форму, теплий одяг, запас продуктів, а також пляшки з невстановленою рідиною.

Про це 7 травня під час прес-конференції повідомив начальник Львівського міського управління міліції підполковник міліції Сергій Зюбаненко.

Як розповів очільник міліції Львова, 6 травня, близько 17.00, при в’їзді у місто Львів по вулиці Городоцькій, працівники Державтоінспекції, спільно з громадськими активістами, зупинили автомобіль «Мерседес Бенц», на передньому бампері якого був відсутній державний номерний знак. У салоні іномарки перебувало четверо осіб.

Під час огляду автомобіля, у багажнику правоохоронці виявили велику кількість поліетиленових пакетів з порошкоподібною речовиною невідомого походження, камуфляжну форму, теплий одяг, запас продуктів, а також пляшки з невстановленою рідиною різного об’єму без документів про походження та без сертифікатів належності.

«При поверхневому огляді автомобіля було виявлено 43 пластикових пляшки різного об’єму з рідиною невстановленого походження, 27 пакетів різного кольору з порошкоподібною речовиною, 2 скляні колби, 2 поліетиленових пакети з піротехнікою, електронні ваги та паяльник. Окрім того, у багажнику автомобіля було виявлено ацетон, петарди, бікфордів шнур та гумовий кийок», - зазначив Сергій Зюбаненко.

Водія та пасажирів іномарки було доставлено у Залізничний райвідділ міліції міста Львова. З’ясувалось, що двоє чоловіків є мешканцями Львівської області, один – мешканець Рівненської, а ще один – Донецької області, віком 22- 26 років. Під час опитування особи не змогли пояснити, що за речовини вони перевозять, яке їх призначення та куди вони направлялися.

Вилучені предмети та речовини скеровані для проведення експертизи.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами).

Проводяться слідчі дії.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ