Керівництво міліції Львівщини закликає до толерантності і недопущення провокацій під час заходів 8 - 9 травня

Керівництво міліції Львівщини закликає до толерантності і недопущення провокацій під час заходів 8 - 9 травня

08.05.14 09:41 0 671
Зважаючи на ситуацію в країні, керівництво ГУ МВС України у Львівській області звертається до всіх політичних сил Львівщини, громадських організацій, активістів, жителів Львова та населених пунктів області, проявити взаємну толерантність і виваженість під час заходів у місцях поховання воїнів, які загинули в роки Другої світової війни, щоби унеможливити будь-які провокації, не дати можливості деструктивним елементам «розхитати» ситуацію в області і спільними зусиллями забезпечити спокій у нашому краї.

Звернення начальника ГУМВС України у Львівській області полковника міліції Загарії Дмитра Дмитровича

Шановні мешканці міста Львова та області!

У зв’язку з останніми подіями в країні, закликаю Вас дотримуватися вимог законодавства України, не піддаватися на різного роду провокаційні заклики, бути патріотичними та згуртованими.

Мешканці Львівщини завжди толерантно ставилися один до одного. Не дивлячись на те, що в державі є особи, які намагаються розпалити сепаратистські настрої, в жодному разі не слід піддаватися на подібні випади.

Прошу всіх жителів нашого краю, у випадку отримання будь-якої інформації про факти можливої причетності будь-яких осіб до сепаратистських та інших антидержавницьких проявів, невідкладно інформувати працівників міліції для вжиття негайних заходів реагування. Така взаємодія допоможе попередити можливі провокації у Львові та області під час заходів вшанування полеглих під час Другої Світової війни 8 - 9 травня та забезпечить правопорядок і безпеку людей.

Лише узгоджена робота правоохоронців з громадськістю дасть можливість не допустити провокаційних безладів і дестабілізації ситуації на Львівщини.

З повагою

Начальник ГУ МВС України

у Львівській області

Дмитро Загарія
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівне: працівники ...
Наступна новина: 07.05. - обласний етап ХХ ...

КОМЕНТАРІ