Правоохоронці Львівщини припини діяльність незаконно діючого пункту прийому металобрухту

Правоохоронці Львівщини припини діяльність незаконно діючого пункту прийому металобрухту

08.05.14 12:06 0 671
Працівники міліції вилучили 3 тони кольорових металів, більше як 2 тони чорних металів, а також незареєстрований пістолет-револьвер.

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області припинили діяльність незаконного пункту прийому металобрухту у одному з райцентрів області, який працював без відповідної ліцензії та державної реєстрації. У пункті проводились операції з металобрухтом чорних та кольорових металів.

Працівники міліції встановили, що до діяльності незаконного пункту прийому металобрухту причетний 54-річний місцевий мешканець.

У процесі проведеного санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили 3 тони брухту кольорових металів, серед них мідь, алюміній, латунь, понад 2 тони брухту чорних металів, а також грошові кошти у сумі понад 20 тисяч гривень, які були виручені від надання послуг у цій сфері.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 213 (порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до тисячі п’ятисот неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадські роботи від ста до двохсот годин.

Зокрема, під час огляду пункту прийому металобрухту правоохоронці виявили та вилучили незареєстрований пістолет-револьвер, який передано для проведення відповідної експертизи у НДЕКЦ при ГУМВС України у Львівській області.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мільйонні доходи ...
Наступна новина: На Буковині шахраї ...

КОМЕНТАРІ