Громадська рада при Житомирській облдержадміністрації прозвітувала про свою роботу за 2013 рік

Громадська рада при Житомирській облдержадміністрації прозвітувала про свою роботу за 2013 рік

08.05.14 12:18 0 1002
7 травня відбулося засідання громадської ради при Житомирській облдержадміністрації. Присутні ознайомилися зі звітом голови громадської ради Леоніда Антонюка про роботу за 2013 рік та заслухали пропозиції заступників голови громадської ради щодо перспектив роботи на найближчий час.

Голова громадської ради при облдержадміністрації Леонід Антонюк нагородив активних членів цього дорадчо-консультативного органу почесними грамотами облдержадміністрації та громадської ради, відзначивши їхній особистий внесок у розбудову громадянського суспільства та активну громадянську позицію.

Заступники голови громадської ради закликали представників громадськості активізуватися та долучитися до обговорення проекту конституційних змін щодо децентралізації влади в Україні, не бути байдужими до суспільно-політичної ситуації в державі та відстоювати інтереси людей, яких вони представляють.

Начальник управління комунікацій з громадськістю департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Світлана Сластухіна відзначила, що законодавство України передбачає залучення громадськості до реалізації державної та регіональної політики. За її словами, незважаючи на окремі недоопрацювання в нормативно-правовій базі, владі все ж вдається налагоджувати комунікацію з громадською радою. Світлана Василівна звернула увагу на те, що всі рішення громадської ради мають рекомендаційний характер, але підлягають обов’язковому розгляду органами влади. Вона закликала членів цього дорадчо-консультативного органу бути більш активними та ознайомитися із функціями та завданнями, які на них покладаються в рамках діяльності в громадській раді.

Учасники засідання затвердили план роботи на 2014 рік та обговорили організаційні питання, що дозволять громадській раді працювати ефективно та злагоджено.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ