Виробники Житомирщини підтримали військовослужбовців 95-ї аеромобільної бригади, яка перебуває на Сході України

Виробники Житомирщини підтримали військовослужбовців 95-ї аеромобільної бригади, яка перебуває на Сході України

08.05.14 17:16 0 677
Голова облдержадміністрації Сидір Кізін та перший заступник Житомирського міського голови Сергій Сухомлин передали допомогу для військовослужбовців 95-ї аеромобільної бригади, які зараз перебувають на Сході України. За словами Сидора Кізіна, житомирські виробники підтримали ініціативу влади допомогти десантникам, адже саме військові 95-ї аеромобільної бригади довели, що вони є найкращим підрозділом Збройних Сил України.

Сидір Васильович звернув увагу на те, що, на жаль, серед наших земляків, які проходять службу у східних областях держави, є людські втрати, але бойовий дух військових залишається незламним. Він переконаний, що матеріальна допомога з рідної Житомирщини є дуже символічною і підтримає вояків морально. Сидір Кізін передав десантникам вітання від громади усієї області і висловив переконання в тому, що вони увійдуть в історію України як герої.

Окрім цього, голова облдержадміністрації звернувся до житомирян із закликом записуватися добровольцями до батальйонів територіальної допомоги, які будуть дислокуватися на території нашого регіону. Всі охочі проходитимуть службу на контрактній основі та отримуватимуть заробітну плату. Як зазначив Сидір Кізін, вже зараз є багато бажаючих захищати рідну область від можливих диверсантів.

Матеріальну допомогу для військовослужбовців 95-ї аеромобільної бригади повезе на Схід житомирський підприємець. Це вже четверта така його поїздка у неспокійні південно-східні області України. Вперше матеріальну допомогу він передавав кримським військовослужбовцям за два дні перед референдумом в АРК. За його словами, військові надзвичайно цінують увагу та допомогу від тих, хто про них не забуває. Цього разу житомирянин подолає непростий шлях – 850 км, і він впевнений у тому, що вантаж прибуде туди, де його найбільше чекають.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді по гарячих ...
Наступна новина: Начальник УМВС області: ...

КОМЕНТАРІ