У Рівненській області напередодні Дня Перемоги рятувальники привітали ветеранів Великої Вітчизняної війни

У Рівненській області напередодні Дня Перемоги рятувальники привітали ветеранів Великої Вітчизняної війни

08.05.14 10:10 0 759
7 травня напередодні свята Перемоги, додому до кожного ветерана Великої Вітчизняної війни, що служили у пожежній охороні завітали співробітники Головного управління ДСНС України у Рівненській області. Під час зустрічі рятувальники дякували сивочолим ветеранам за мужність і героїзм, за самовідданість та самопожертву проявлені під час буремних 1941-1945 років.

Кожному учаснику війни були вручені почесні грамоти, квіти і подарунки. З кожним роком ветеранів, які після війни продовжили службу у пожежній охороні Рівненщини, стає все менше і менше. На їх залишилось лише троє. Це 88-річний Микола Курбатов, 83-річний Валентин Пашков та 82-річний Йосип Кухарук.

«В нашій країні є багато свят, проте День Перемоги − особливе свято, бо воно дало нам змогу жити зараз і бути володарями своєї землі. Це дійсно була справжня Перемога, рівної якій немає. Тож, шановні ветерани, спасибі Вам за ваш подвиг і мужність. Спасибі Вам за те, що ви зробили. Бажаємо вам здоров’я, добра і мирного неба», - зазначив перший заступник начальника Головного управління ДСНС у Рівненській області полковник служби цивільного захисту Сергій Крук.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Голова Тернопільської ...
Наступна новина: У Львові правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ