На Тернопіллі Олег Сиротюк представив новопризначеного очільника Підгаєччини

На Тернопіллі Олег Сиротюк представив новопризначеного очільника Підгаєччини

08.05.14 14:21 0 740
Підгаєцьку районну державну адміністрацію очолив Ігор Гуль. 6 травня голова Тернопільської облдержадміністрації Олег Сиротюк представив новопризначеного голову РДА громаді району.

У вітальному слові очільник Тернопільщини зазначив, що першочерговим завданням для чинної влади є забезпечення належного функціонування усіх сфер життєдіяльності краю. У неспокійний час, практично наближений до військового, новопризначені керівники мають можливість змінити підходи до управління, принципи роботи та показати приклад ефективної та злагодженої роботи на благо громади.

«Тільки співпраця та налагоджений соціальний діалог між органами виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадсько-політичними об’єднаннями дасть можливість прийняти виважені дії та рішення», - наголосив Олег Сиротюк.

Новопризначений голова Підгаєцької РДА подякував за високу довіру та запевнив, що буде максимально співпрацювати з громадськістю.

«Революція гідності змінила свідомість українців, кожен з нас вже інший, - констатував Ігор Гуль. – Так, ми втратили багато наших побратимів, але наше завдання – продовжувати їх справу розбудови української держави. Зараз ми не маємо права жити так, як раніше. Для цього варто подолати низку важливих проблем як на рівні району, так і на рівні області, країни. В першу чергу - це подолання корупції, хабарництва, одну з найбільших наших проблем».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Наступних вихідних ...

КОМЕНТАРІ