Голова Тернопільської облдержадміністрації представив голову Монастириської райдержадміністрації

Голова Тернопільської облдержадміністрації представив голову Монастириської райдержадміністрації

08.05.14 10:04 0 658
У Монастириській райдержадміністрації – новий керівник. На цю посаду призначено Марію Павлик, яку представив cьогодні громаді Монастириського району голова Тернопільської облдержадміністрації Олег Сиротюк.

«Хочу відзначити, що Марія Юріївна вступає на таку відповідальну посаду у доволі важкий та неспокійний час, - зазначив очільник області. – Не варто думати про престиж чи перспективи, адже насамперед, це відповідальність. Умови сьогодення потребують швидких і виважених рішень та кроків. Тому одним із першочергових завдань голови районної державної адміністрації є стабілізація суспільно-політичної ситуації в краї».

Олег Сиротюк наголосив, що зараз голова райдержадміністрації повинна мобілізувати усі внутрішні ресурси району та налагодити діалог між райдержадміністрацією, районною радою, сільськими радами, громадою району, адже це запорука успіху.

Подякував очільник Тернопільщини усім мешканцям району, які брали участь в акціях протесту та закликав продовжувати втілювати ідеї Майдану у щоденній праці.

Голова райдержадміністрації Марія Павлик подякувала за підтримку та довіру й висловила надію на ефективну співпрацю всіх гілок влади в районному центрі.

«Люди чекають змін, але миттєві перетворення неможливі, це довготривалий процес, - наголосила Марія Павлик. – Кожному варто запам’ятати, що зміни починаються з нас. Так, у районі нелегка соціально-економічна ситуація, не вистачає фінансування. Для того, щоб покращити ситуацію, нам потрібно працювати пліч-о-пліч всім – владі, місцевим підприємцям, громаді, адже мета в нас одна. Тільки завдяки нашій спільній роботі, спільним зусиллям я зможу виправдати ті надії, які покладає на мене громада».

Після офіційного представлення очільник області провів першу робочу нараду з новопризначеною головою Монастириської райдержадміністрації.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ