На Тернопіллі винуватець ДТП спочатку втік з місця пригоди, а потім розкаявся у скоєному

На Тернопіллі винуватець ДТП спочатку втік з місця пригоди, а потім розкаявся у скоєному

08.05.14 08:51 0 718
Пізно ввечері 4 травня на автодорозі «Гримайлів - Яблунів» водій «москвича» скоїв наїзд на велосипедиста та зник з місця автопригоди. Пізніше чоловік розкаявся у вчиненому і сам попросив знайомих зателефонувати до міліції.

Потерпілий молодий парубок після «зустрічі» з легківкою зумів пройти ще декілька сотень метрів до автозаправки та попросити допомоги в її працівників. Звідти його каретою швидкої було доправлено до копичинецької районної лікарні.

Спочатку медики підозрювали у потерпілого черепно-мозкову травму та перелом основи черепа. Нащастя, діагноз не підтвердився. Про таких як 22-річний хоростківчанин кажуть - «народився у сорочці», адже він обійшовся лише шоком та забоями. Щоправда, розповісти міліціонерам про деталі автопригоди, у якій потерпів, парубок не зміг через провал у пам’яті - у нього не залишилося жодних спогадів про сам момент аварії.

Пролити світло на події допомогли свідки. Працівники АЗС розповіли, що незадовго до того, як до них підійшов травмований велосипедист, неподалік на великій швидкості розвертався «москвич». Про те, що хоростківчанина збила легківка саме цієї марки, свідчили й уламки частин автомобіля, які міліціонери знайшли на місці аварії. Відтак правоохоронці почали з’ясовувати у кого з жителів прилеглих сіл є у власності схожий транспортний засіб.

Тим часом, винуватиць аварії, 30-річний житель села Яблунів Гусятинського району, усвідомивши у повній мірі, що накоїв, попросив знайомих зателефонувати до райвідділу міліції і повідомити про те, що він збив людину.

Однак, навіть щире розкаяння не звільняє водія від відповідальності. Йому попередньо інкримінують частину 1 стаття 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівський борець ...

КОМЕНТАРІ