На Тернопіллі Михайло Головко провів низку зустрічей у місті Кременці

На Тернопіллі Михайло Головко провів низку зустрічей у місті Кременці

08.05.14 17:05 0 705
2 травня 2014 року Михайло Головко разом з кандидатом на посаду міського голову Кременця Володимиром Рацом та депутатом Тернопільської обласної ради Богданом Гачкевичом провів кілька зустрічей із жителями Кременця, що на Тернопільщині. Першу зустріч організували з мешканцями гуртожитку Тернопільського навчально-виробничого комбінату. Михайло Головко прозвітував про роботу в парламенті, розповів про політичну ситуацію в країні та про законодавчі ініціативи свободівців. Мешканці гуртожитку просили про допомогу в вирішенні питань, що їх турбують. Своєю чергою, Михайло Головко зазначив, що звернеться із необхідними заявами у відповідні інстанції та прозвітує про вирішення проблем.

Опісля свободівці зустрілися з жителями одного із будинків центральної частини міста, в яких незаконно відібрали прибудинкову територію та передали особі, яка там не проживає, проте має хороші зв'язки з владою "регіоналів", що досі присутня у міській раді. Згодом Михайло Головко провів декілька зустрічей з громадянами у своїй громадській приймальні. Звернення переважно стосувалися земельних питань, проблеми бездіяльності колишньої влади та не бажання співпрацювати з людьми.

Свободівці обговорили з кременчанами інвестиційні проєкти, які планують втілити в районі, та питання, що цікавить українців чи не найбільше – вибори Президента України. "Нас підтримує світова спільнота, але для повноцінної співпраці необхідно повноцінно обраного Президента, без приставки в. о. Тому нам потрібно не панікувати, а готуватися до виборів, адже після них ситуація стане іншою. Ми маємо бути єдині і мусимо зробити правильний вибір, проголосувавши по совісті", – зауважив Михайло Головко.

За результатами скарг Михайло Головко спрямує депутатські звернення та запити щодо розв'язання проблем, із якими звернулися кременчани.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Працівники ДАІ затримали ...

КОМЕНТАРІ