Навчання проходять перші бійці спецбатальйону "Тернопіль"

Навчання проходять перші бійці спецбатальйону "Тернопіль"

08.05.14 14:51 0 715
Десять перших добровольців,які поповнили лави новоутвореного батальйону патрульної служби спеціального призначення "Тернопіль", проходять початкову підготовку на базі навчального центру підготовки працівників міліції при УМВС. Досвідчені інструктори проводять з новоприйнятими співробітниками заняття з тактико-спеціальної, фізичної та вогневої підготовки.

Як розповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника навчального центру підготовки працівників міліції при УМВС Олександр Мацієвський, працівників батальйону «Тернопіль» ознайомлюють з основними дисциплінами, які будуть необхідні їм для виконання службових обов’язків. Досвідчені міліціонери навчають новоприбульців як діяти під час надзвичайних ситуацій, знайомлять з основами і правилами стрільби, відпрацьовують з ними прийоми рукопашного бою.

Серед тих, хто виявив бажання служити у спецпідрозділі, чоловіки, які пройшли службу в Збройних силах України, дехто із них служив у «гарячих точках». Дмитро Гайтко, який один із перших прийшов на службу до батальйону «Тернопіль», сподівається, що його військовий досвід стане у нагоді під час служби у підрозділі.

- Коли я почув про створення спецбатальйону «Тернопіль, я не міг залишитися осторонь, - каже Дмитро Гайтко, - Я служив у Косово. Сподіваюся, що ті знання і навички, які я отримав під час миротворчої місії, знадобляться у моїй новій роботі.

Кожен із кандидатів на службу пройшов відбір і за своїми морально-діловими та фізичними якостями готові виконувати покладені на них обов’язки.

Підбір кандидатів на службу до спецбатальйону "Тернопіль" триває. На службу приймаються чоловіки віком до 40 років, з повною загальною середньою освітою. Особам призовного віку, які виявили бажання служити у спецпідрозділі, на період служби в ОВС надається відстрочка від строкової військової служби.

Та найголовніша вимога до кандидатів – патріотизм та готовність боронити рідний край.

За додатковою інформацією звертайтеся у відділ кадрів міськрайвідділу за місцем проживання, а також до обласного управління внутрішніх справ за адресою: м. Тернопіль, вул. Валова, 11. Контактні телефони: (0352) 27-13-14, 27-10-46, 27-13-55, 27-13-69, 067-352-92-66.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ