6 травня на Івано-Франківщині виникло 5 пожеж

6 травня на Івано-Франківщині виникло 5 пожеж

08.05.14 08:08 0 727
6 травня о 12:32 год. в селі Товмачик Коломийського району на одному з обійсть виникла пожежа господарської споруди. Вогнем пошкоджено 2 листи шиферу. Попередня причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення господарем.

6 травня о 19:29 год. в Івано-Франківську по вулиці Головатого горіло побутове сміття на відкритій території. Вогнем знищено побутове сміття на площі 15 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

Того ж дня, о 21:50 год. в обласному центрі по вулиці Чорновола горіло побутове сміття в сміттєбаках. Вогнем знищено сміття на площі 4 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

6 травня о 23:05 год. в Івано-Франківську по вулиці Залізничній виникло загорання побутового сміття та дерев’яних відходів в одній із кімнат та даху недіючої будівлі. Вогнем пошкоджено перекриття даху, побутове сміття та дерев’яні відходи на площі 25 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

7 травня о 03:31 год. в селі Гостів Тлумацького району на одному із обійсть виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено будівлю та майно, яке в ній знаходилось. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

Загалом з початку року в області виникло 868 пожеж, у вогні загинуло 24 особи.

Управління ДСНС в облсті
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ