Хмельниччина: на Кам'янеччині правоохоронці затримали крадія, який сплюндрував щойно висаджений березовий гай

Хмельниччина: на Кам'янеччині правоохоронці затримали крадія, який сплюндрував щойно висаджений березовий гай

09.05.14 12:54 0 657
Чоловік викрав майже два десятки молодих дерев і висадив їх біля власного будинку.

Під час проведення в області місячника з благоустрою та озеленення навколишнього середовища працівники житлово-комунальної сфери Кам’янця-Подільського висадили справжній березовий гай. 250 молодих дерев тішили око усіх, хто проїжджав по Хмельницькому шосе. Але не довго. Вже наступного дня комунальники недорахували 19 саджанців та звернулись із заявою до Кам’янець-Подільського міськвідділу міліції. Правоохоронці одразу ж відкрили кримінальне провадження і взялися за пошуки зловмисника.

Днями працівники карного розшуку міськвідділу вийшли на слід крадія, — розповів старший слідчий Кам’янець-Подільського МВ УМВС Андрій Кубов. — Ним виявився 25-річний житель одного із сіл району, який вночі проїздив повз висаджені дерева і вирішив, що непогано було б і собі висадити невеличкий гайок. Хлопець викопав 19 саджанців, поклав їх у багажник, а вранці висадив навколо власного подвір’я.

Стосовно підозрюваного було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді накладення штрафу в розмірі до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Наразі матеріали провадження уже готуються для передачі в суд.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліціонери встановили ...
Наступна новина: У Волинській області про ...

КОМЕНТАРІ