Біженці з Криму голосуватимуть у Львові

Біженці з Криму голосуватимуть у Львові

09.05.14 11:12 0 673
Біженці з Криму уже подбали, щоб їх внесли до списку виборців у Львові, аби мати змогу проголосувати на цьогорічних президентських виборах. Перелік усіх прізвищ нині передали дільничним виборчим комісіям. Вже від завтра кожен може прийти на дільницю і перевірити наявність та точність свого прізвища.

Про це йдеться у сюжеті для перших західноукраїнських новин «Огляд дня» телеканалу ZIK (щобудня о 21.00 на телеканалі ZIK) Наталії Струк.

До слова, ті люди, кого президентські вибори застануть в іншому місті, зможуть там проголосувати. Для цього потрібно звернутися до реєстру виборців за місцем перебування у день виборів із відповідною заявою.

Щоправда, до неї потрібно додати документ, який підтверджував би причину зміни виборчої адреси. Це може бути довідка з місця роботи, копія відрядження чи навіть залізничний або авіаквиток.

Начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців Львівщини Федір Алєйніков каже: «Краще, починаючи від до 18 травня, звернутися до органу введення реєстру і уточнити свої персональні дані. Також тимчасово змінити свою виборчу адресу».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі вшанували ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ