У Львові виступить всесвітньо відоме джазове тріо Анджея Яґодзінського

У Львові виступить всесвітньо відоме джазове тріо Анджея Яґодзінського

09.05.14 08:27 0 609
Цьогоріч джазова частина Міжнародного музичного фестивалю «Віртуози», який стартує 16 травня, буде надзвичайно цікавою. До Львова приїдуть всесвітньо відомі музиканти, які до того не виступали на українській сцені.

Про це на прес-конференції 8 травня повідомив гендиректор Львівської філармонії Володимир Сивохіп.

«Фестиваль завжди старається, окрім класичної музики, торкнутися джазу, адже у Львові люблять джаз. Саме тому 4 червня на фестивалі своє 20-річчя святкуватиме джазова вокальна формація із Києва ManSound. Ці хлопці уже виступали в філармонії кілька разів і мають тут своїх шанувальників», – розповів Володимир Сивохіп.

Під час фестивалю в Україні вперше виступить всесвітньо відоме польське джазове тріо Анджея Яґодзінського. Разом зі співачкою Аґнєшкою Вільчинською у супроводі симфонічного оркестру воно завершить фестиваль 8 червня. За день до того тріо разом із оркестром виступить у Дрогобичі.

А 22 травня до Львова завітає джазмен українського походження, який мешкає у Польщі, Костянтин Віленський. Він виступить у джазовому тріо у супроводі камерного оркестру «Академія» під час відзначення 55-річчя оркестру. Це буде цікава програма, де джаз і класика поєднуватимуться між собою.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Тернополі голова обласної ...

КОМЕНТАРІ