Путін – останній імператор Росії, після якого вона розлетиться, – о. Рафаїл Турконяк

Путін – останній імператор Росії, після якого вона розлетиться, – о. Рафаїл Турконяк

09.05.14 09:54 0 669
Володимир Путін – це останній імператор Росії, після нього вона розлетиться на кавалки і Москва перестане існувати.

Таку думку 8 травня на прес-конференції висловив о. Рафаїл Турконяк, архімандрит УГКЦ, доктор богослов’я і літургіки, лауреат Шевченківської премії за переклад Острозької Біблії українською мовою, видатний дослідник і перекладач Святого Письма.

Відповідаючи на запитання, що чекає Україну у найближчий час і чим для неї закінчиться теперішня ситуація, знаменитий перекладач Острозької Біблії зазначив: «Я не є пророком у тому значенні, що можу вам сказати: буде такого-то дня, о такій-то годині. Того я не маю і навіть на таке не претендую. Бували випадки в минулому, коли я певні речі сказав і вони таки збулись. Я вважаю, що Господь Бог до всіх нас говорить. Проблема в тому, що ми не є наставлені на ті хвилі… Відтак, мусимо наставити свої духовні вуха на Божу хвилю, бо Бог говорить весь час. У Святому Письмі ясно сказано, що всі християни є пророки. Пророк – це не той, хто передбачає майбутнє, а той, хто говорить в Боже ім’я і ті речі, які він говорить, збуваються».

О. Рафаїл Турконяк підкреслив: «Що я можу вам сказати про майбутнє? Не можу стверджувати коли, але можу з впевненістю сказати, що Путін – це останній імператор Росії. Після нього вона розлетиться на кавалки і Москва перестане існувати. Станеться це дуже скоро, але що означає в Бога скоро? Святий Петро казав, що для Бога один день це як для нас тисяча років, а так, як тисяча років – для нього один день. Так що це в часах Божих».

Також, зі слів доктора богослов’я, «цю війну ми виграємо».

«Путін фактично прирівняв себе до Гітлера. Подивімось на його дії – він діє так само, як Гітлер… Світ і Господь Бог дав Гітлеру, вибачте, по писку, так само і Путіну дадуть…», – переконаний о. Рафаїл Турконяк.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ