Чернівецька область: протягом доби виникло 5 пожеж

Чернівецька область: протягом доби виникло 5 пожеж

09.05.14 15:59 0 688
Минулої доби у Чернівецькій області виникло 5 пожеж, дві з яких сталися у Сторожинецькому районі. У селі Чудей Сторожинецького району горів житловий будинок. Пожежно-рятувальний підрозділ міста Сторожинець та місцеві пожежні охорони смт. Красноїльськ та Чудей були направлені на місце події. Рятувальники оперативно локалізували пожежу, а в подальшому ліквідували небезпеку. Полум’ям знищено господарські речі та майно, пошкоджено перекриття житлового будинку. Завдяки оперативним діям пожежно-рятувальних підрозділів від знищення вдалося врятувати житловий будинок.

Ще одна пожежа виникла в господарській будівлі у селі Їжівці Сторожинецького району. За місцем виклику було направлено черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 12 міста Сторожинець та місцеві пожежні команди сіл Їжівці, Чудей та Верхні Петрівці. Через велику кількість дерев’яних елементів у конструкції будівлі пожежа швидко поширювалася, внаслідок чого існувала загроза перекидання вогню на поруч розташовану ще одну господарську будівлю. Тому першочерговим завданням пожежно-рятувальних підрозділів було запобігання подальшого розповсюдження полум’я. Рятувальники ліквідували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. Загальна площа пожежі склала 77 кв.м.. Вогнем знищено шиферну покрівлю господарської будівлі, господарські речі та майно. Рятувальники зберегли від знищення поруч розташовану господарську будівлю.

Всього минулої доби у Чернівецькій області виникло 5 пожеж, на яких пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області врятували від знищення 3 будівлі. Загиблих та травмованих на пожежах немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Цьогоріч на золоті та ...

КОМЕНТАРІ