В Чернівецькій області двоє товаришів обікрали дачний будинок новодністровчанки

В Чернівецькій області двоє товаришів обікрали дачний будинок новодністровчанки

09.05.14 08:08 0 668
Одному з них – 19 років, іншому – 13. Хлопці змовилися залізти у підвал дачного будинку та викрасти звідти найцінніші, на їх думку, речі.

До працівників міліції звернулася 39-річна мешканка міста Новодністровська. Жінка повідомила, що з підвалу її дачі зникли металева бочка ємністю 60 л, чотири пластикових 20-літрових каністри, наповнені дизельним паливом та ще сім порожніх аналогічних посудин. Загальна сума викраденого добра – понад 2 тисячі гривень, - повідомив начальник Сокирянського райвідділу Геннадій Федорюк.

На звернення одразу ж відреагували правоохоронці. Виїхавши на місце події, міліціонери поспілкувалися із сусідами. І, як виявилося, вони були свідками скоєння злочину. Однак, навіть не здогадувалися про це. Думали, що хлопці просто допомагають сусідці перевезти речі.

Тож правоохоронці одразу ж встановили особи зловмисників. Ними виявилися двоє місцевих мешканців 19-ти та 13-ти років. Молодший – школяр, а старший хлопчина ніде не навчається і не працює, раніше притягувався до адміністративної відповідальності за вживання наркотичних речовин.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Окрім того, вирішується питання щодо відкриття ще одного кримінального провадження стосовно старшого хлопця за ст. 304 (Втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність) Кримінального кодексу України.

Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Ветерани хмельницького ...

КОМЕНТАРІ