У Волинській області про індексацію пенсій

У Волинській області про індексацію пенсій

09.05.14 12:59 0 788
У зв’язку із набранням чинності Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2014 рік» прожитковий мінімум для осіб, які втратили працездатність протягом 2014 року, залишається на тому ж рівні, що встановлений на 1 січня ц.р., тобто — 949 грн.

Індексація грошових доходів населення проводиться у разі, коли величина індексу споживчих цін перевищила поріг індексації, який встановлюється в розмірі 101%. Згідно з офіційними даними Держкомстату в березні індекс інфляції становив 102,2%.

Індексація визначається для кожного пенсіонера індивідуально, залежно від місяця підвищення пенсії внаслідок проведених перерахунків, розміру такого підвищення, а також ряду інших обставин.

Пенсії непрацюючих пенсіонерів індексуються у межах прожиткового мінімуму, встановленого для осіб, які втратили працездатність (тобто в межах встановленого з 1 січня 2014 року розміру – 949 грн.).

На 1 травня 2014 року органами Пенсійного фонду області за матеріалами пенсійних справ проведено індексацію пенсій. Відомості на виплату травневих пенсій та індексації направлені до поштових відділень і банківських установ, які займаються виплатою.

Головне управління Пенсійного фонду України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина: на ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ