Звернення голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта до волинян з нагоди 9 Травня

Звернення голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта до волинян з нагоди 9 Травня

09.05.14 09:04 0 683
Дорогі ветерани!

Шановні волиняни!

У цей день схиляємо голови у глибокій скорботі перед пам’яттю загиблих на фронтах, у партизанських та повстанських загонах, на полі звитяги національного відродження та у підпіллі, у гітлерівських катівнях і таборах смерті. Адже за роки війни Україна втратила мільйони життів своїх синів і дочок, які захищали кордони, цілісність нашої держави та український народ.

Шануємо нині живих, усіх тих, хто проніс через лихоліття війни любов до Батьківщини і бажання бачити її заможною та квітучою. Доля кожного з Вас – це зразок надзвичайної мужності, сили духу та патріотизму. маємо бути гідними Вашого надзвичайного життєвого подвигу, усіма своїми справами утверджувати мир, злагоду, незалежність та територіальну цілісність нашої країни.

На шляху до побудови оновленої держави українці відкидають та засуджують ідеї реваншизму та тероризму, які насаджуються з новою силою нашими сусідами. Лише в єдності, взаєморозумінні та маючи спільну національну мету зможемо відстояти свою країну.

Зичу Вам, дорогі ветерани, усім жителям нашого краю, здоров'я, та благополуччя, поваги та шани від людей, сили та наснаги для добрих справ, миру та спокою у нашому спільному домі – Україні.

З повагою –

голова обласної

державної адміністрації Григорій Пустовіт
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопілля: відбувся ...

КОМЕНТАРІ