В Закарпатській області дільничний інспектор міліції викрив нечисту на руку куму

В Закарпатській області дільничний інспектор міліції викрив нечисту на руку куму

09.05.14 13:00 0 662
До Перечинського райвідділу міліції звернувся приватний підприємець з заявою про те, що його обікрали. З каси його торгової лавки викрадено 400 гривень. Дана подія була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією – частина 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

Відвідувачів у сільській крамничці небагато, тому необхідності наймати продавця немає: здійснює торгівлю власник сам. До того ж, крамничку він облаштував по місцю проживання, безпосередньо у своєму дворогосподарстві. Того дня за покупками зайшов односелець з кумою, яка приїхала погостювати з обласного центру. Власник обслуговував покупця, відійшовши за товаром. Звісно, прилавок в той час залишився без нагляду. Шустра кума ймовірно і скористалася ситуацією та витягла жменю купюр із шухляди прилавку. Після чого вийшла, як ні в чому не бувало, очікувати кума на вулицю. Коли хазяїн повернувся до прилавку, аби дати здачу, грошей у касі уже не було.

Перше, що вчинив обкрадений чоловік, зрозумівши, в чім річ, зателефонував односельцю, дільничному інспектору міліції Павлу Мацкевичу. Дільничний інспектор рекомендував потерпілому не гаючи часу звернутися в міліцію із заявою та особисто прибув за вказаною адресою, аби на місце події встановити всі можливі факти та обставини, за яких було вчинено кримінальне правопорушення. Допоки прибула слідчо-оперативна група, Павлу Мацкевичу вдалося зібрати первинну інформацію та встановити особи громадян, що могли бути причетні до вчинення крадіжки. Небагато часу знадобилося міліціонерам, аби вийти на слід ужгородки, яка наразі обґрунтовано підозрюється в скоєнні даного кримінального правопорушення. Їй буде оголошено про підозру у вчинені злочину, передбаченого частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна).

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області про ...
Наступна новина: У Львові відбудеться ...

КОМЕНТАРІ