Правоохоронці встановлюють особу аноніма, котрий надавав неправдиве повідомлення про замінування Львівської Опери

Правоохоронці встановлюють особу аноніма, котрий надавав неправдиве повідомлення про замінування Львівської Опери

09.05.14 12:05 0 622
Львівські правоохоронці встановлюють особу аноніма, котрий повідомив працівників міліції про неправдиве повідомлення про замінування Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької.

Так, 7 травня, о 20.00, на телефон оперативної служби «102» надійшло повідомлення від невідомої особи про те, що Оперний театр заміновано.

На місце події працювали представники слідчо-оперативної групи міліції, вибухотехніки та експерти НДЕКЦ при ГУ МВС України у Львівській області, а також представники інших служб. Після ретельної перевірки приміщень та прилеглої території, фахівці вибухових пристроїв не виявили.

Наразі правоохоронці проводять слідчо-оперативні заходи з метою встановлення особи аноніма, котрий повідомив про замінування Оперного театру.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Анатолій Вітів: ...

КОМЕНТАРІ