У Львівській області червоноградські правоохоронці розшукали та повернули батькам зниклу дитину

У Львівській області червоноградські правоохоронці розшукали та повернули батькам зниклу дитину

09.05.14 14:35 0 745
У Червонограді правоохоронці за два дні розшукали 9-річного хлопчика, котрий пішов з дому та не повернувся.

До працівників міліції звернулася місцева мешканка, котра повідомила, що її 9-річний син 28 квітня вийшов з дому гуляти та не повернувся.

Працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області провели розшукові заходи щоб встановити місце знаходження дитини. Перевірили всі можливі місця, де міг перебувати хлопчик, опитали мешканців міста та розклеїли фотографії з його прикметами.

«В ніч на 30 квітня ми знайшли зниклого хлопчика у Червонограді,. Встановлено, він вже неодноразово покидав домівку, тому що любить гуляти в лісі», - повідомив начальник Червоноградського СКМСД капітан міліції Руслан Король

З матір’ю малолітнього було проведено профілактичну бесіду, в ході якої вона пообіцяла, що більше часу приділятиме своїй дитині та ретельно стежитиме за сином.

Вирішується питання про притягнення матері хлопчика до адміністративної відповідальності за ст. 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Велозу поїде на чемпіонат ...

КОМЕНТАРІ