У Львівській області йосиф Ситник представив новопризначеного голову Пустомитівської РДА Романа Филипіва

У Львівській області йосиф Ситник представив новопризначеного голову Пустомитівської РДА Романа Филипіва

09.05.14 16:22 0 757
У середу, 7 травня, перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Йосиф Ситник представив керівникам структурних підрозділів Пустомитівської райдержадміністрації та громадськості новопризначеного керівника району Романа Филипіва.

Йосиф Ситник розповів про нові напрямки та стратегію, за якими працюватимуть обласна та районні держадміністрації. Він акцентував увагу на основних завданнях, які стоять перед владою на зокрема на виконанні волі територіальних громад Львівщини, необхідності налагодження якісної взаємодії з органами місцевого самоврядування, знятті бар’єрів у розвитку бізнесу та максимальному сприянню інвесторам.

Також перший заступник керівника області наголосив на необхідності детінізації економіки та закликав до спільної праці з метою підвищення рівня життя на Львівщині.

У свою чергу, новий голова РДА Роман Филипів зазначив, що ситуація у районі є складною, проте не критичною. У його баченні 2014 рік повинен стати роком формування соціально-економічної бази для поступального розвитку району впродовж наступних років.

Роман Филипів пообіцяв вірою і правдою служити українському народові та працювати на розвиток Пустомитівщини, а також закликав усіх до плідної та монолітної співпраці.

Довідка:

Роман Филипів, 1983 р.н., проживає у с.Семенівка Пустомитівського району. Депутат районної ради шостого демократичного скликання. До призначення на посаду голови РДА працював старшим викладачем кафедри державних та місцевих фінансів Львівської державної фінансової академії. Кандидат економічних наук.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ